Rye Terrengsykkelfestival 2017 - NC 4 Rundbane XCO (UCI cat S1)

Sekundærfaner

RankNrUtøverKlasseTidDiff
25164Luca Braidot
--- ingen klubb --- / cs carabinieri
ITAM Senior elite01:35:20+01:22:22
252201Alexandra Engen
--- ingen klubb --- / GHOST Factory Racing Team
SWEK senior elite01:35:24+01:22:26
2531David Rosa
--- ingen klubb --- / Tropix Factory Team Racing
PORM Senior elite01:35:31+01:22:33
2548Eskil Evensen-Lie
Kloppa offroadklubb
NORM Senior elite01:35:46+01:22:48
255204Elisabeth Sveum
SK Rye sykkel
NORK senior elite01:36:06+01:23:08
25663Daniele Braidot
--- ingen klubb --- / cs carabinieri
ITAM Senior elite01:36:36+01:23:38
25737Martin Emil Siggerud
Soon CK
NORM Senior elite01:38:05+01:25:07
25835Fredrik Haraldseth
Bærum OCK / Swix Hard Rocx
NORM Senior elite01:38:08+01:25:10
25913Ole Hem
Romeriksåsen SK / Swix Hard Rocx
NORM Senior elite01:38:08+01:25:10
26016Audun Øverbye Hanssen
Lillehammer Cykleklubb
NORM Senior elite01:39:24+01:26:26
2619Jonas Lindberg
--- ingen klubb --- / Danish National Team
DENM Senior elite01:39:27+01:26:29
26224Emil Hasund Eid
Kloppa offroadklubb
NORM Senior elite01:39:42+01:26:44
26328Alex Bregenzer
--- ingen klubb --- / HAIBIKE KMC
GERM Senior elite01:40:08+01:27:10
26453Joel Burman
--- ingen klubb --- / Borlänge CK
SWEM Senior elite01:40:23+01:27:25
265206Katrin Leumann
--- ingen klubb --- / goldwurstpower / Sputnik
SUIK senior elite01:40:55+01:27:57
266202Linn Gustafzzon
--- ingen klubb --- / Team Ormsalva Athletic Club
SWEK senior elite01:41:36+01:28:38
2677Erik Groen
--- ingen klubb --- / Stappenbelt - Specialized
NEDM Senior elite01:41:51+01:28:53
26832Torben Drach
--- ingen klubb --- / LEXWARE MOUNTAINBIKE TEAM
GERM Senior elite01:41:54+01:28:56
26917Léo L'Homme
--- ingen klubb --- / Team VTT BMC Fribourg
SUIM Senior elite01:42:09+01:29:11
270203Ingrid Sofie Bøe Jacobsen
Halden CK / Birk Sport Racing powered by Abax
NORK senior elite01:42:32+01:29:34
271207Marit Sveen
SK Rye sykkel
NORK senior elite01:42:35+01:29:37
27223Louis Wolf
--- ingen klubb --- / Cube Factory Racing
GERM Senior elite01:42:40+01:29:42
27318Tom Bell
--- ingen klubb --- / TRILUX
GBRM Senior elite01:42:45+01:29:47
27421Sigurd Salberg Pedersen
Lillehammer Cykleklubb
NORM Senior elite01:42:49+01:29:51
27552Francesco Bonetto
--- ingen klubb --- / ELIOS SRSUNTOUR PRO TEAM
ITAM Senior elite01:43:09+01:30:11
27639Ole Christian Fagerli
Romeriksåsen SK / Team Milslukern Sport
NORM Senior elite01:43:09+01:30:11
27759Emil Hedlund
--- ingen klubb --- / Ok Hammaren
SWEM Senior elite01:43:20+01:30:22
27819johan palmberg
--- ingen klubb --- / Ok Hammaren
SWEM Senior elite01:43:26+01:30:28
27920Simon Schneller
--- ingen klubb --- / BIKE Junior Team powered by BULLS
GERM Senior elite01:43:39+01:30:41
28055Erling Moseby
SK Rye sykkel / Team Milsluker'n
NORM Senior elite01:44:08+01:31:10
28126Henrik Jansson
--- ingen klubb --- / Art- V Cycling Club
SWEM Senior elite01:44:23+01:31:25
28265Ingvar Omarsson
--- ingen klubb --- / Novator - Kria
ISLM Senior elite01:44:39+01:31:41
2837501Mariama Jammeh
IF Frøy Sykkel
NORK Master 50-5401:45:10+01:32:12
28443Johan-Jørgen Lindgaard Strømberg
Bærum OCK / Team Oslo Sportslager
NORM Senior elite01:45:18+01:32:20
285205Joana Monteiro
--- ingen klubb --- / Primaflor-Mondraker
PORK senior elite01:45:33+01:32:35
28629Erik Gunnarsson
--- ingen klubb --- / Härnösands Ck
SWEM Senior elite01:45:41+01:32:43
28731Lorenzo Samparisi
--- ingen klubb --- / KTM PROTEK DAMA
ITAM Senior elite01:46:02+01:33:04
28825Arnaud Hertling
--- ingen klubb --- / Team VTT BMC Fribourg
SUIM Senior elite01:46:23+01:33:25
28940Sigurd Mellemsæter
Lillehammer Cykleklubb
NORM Senior elite01:46:26+01:33:28
29036Jean Villermaulaz
--- ingen klubb --- / Team VTT BMC Fribourg
SUIM Senior elite01:46:27+01:33:29
2916Emil Linde
--- ingen klubb --- / Gävle ca
SWEM Senior elite01:47:23+01:34:25
292210Alina Johansson
--- ingen klubb --- / Mjölby CK
SWEK senior elite01:47:34+01:34:36
29356Markus Eid Mellegaard
Sarpsborg SK
NORM Senior elite01:47:35+01:34:37
29445Jens Bergmann
SK Rye sykkel
NORM Senior elite01:48:14+01:35:16
29542Ådne Anmarkrud
Konnerud IL Sykkel
NORM Senior elite01:48:36+01:35:38
29648Henrik Lunder Aalrust
Asker CK
NORM Senior elite01:49:04+01:36:06
297209Mari-Liis Mõttus
--- ingen klubb --- / EST MTB national team
ESTK senior elite01:49:07+01:36:09
298212Emily Benham
Hadeland CK / Cannondale Girls
GBRK senior elite01:49:10+01:36:12
29966Nils Lillpers
--- ingen klubb --- / Team TCM Sweden
SWEM Senior elite01:49:14+01:36:16
30030Magnus Faanes
Lillehammer Cykleklubb
NORM Senior elite01:49:45+01:36:47
Meld feil